[p4] no 'p4 branches' after conversion using cvs2p4?

Jeff Jensen jeffjensen at upstairstechnology.com
Thu Jul 20 05:44:31 PDT 2006


The branches don't reflect actual branching occurred; they are specs of
relationships between two locations, such as codelines.
 

-----Original Message-----
From: perforce-user-bounces at perforce.com
[mailto:perforce-user-bounces at perforce.com] On Behalf Of Y Giridhar Appaji
Nag
Sent: Thursday, July 20, 2006 7:07 AM
To: perforce-user at perforce.com
Subject: [p4] no 'p4 branches' after conversion using cvs2p4?

Hi p4/cvs2p4 users,

I tried converting a cvs repository with a lot of branches and labels to
p4 using cvs2p4.  The conversion went through fine and the change history
looks good.  I am also able to view the labels in the created repository
using 'p4 labels' but 'p4 branches' doesn't show up any branches.  This is
inspite of the p4 filelog showing the appropriate "... branch from/into
//depot" log messages.

Do I have to manually create the branches using 'p4 branch' and set the
branch view in the branch specification?  Or am I missing something?

Also, where can I find the post-cvs2p4-conversion label conversion tool that
has been refered to in this email thread:
<http://maillist.perforce.com/pipermail/perforce-user/2005-November/thread.h
tml#16887>?

Giridhar

--
Y Giridhar Appaji Nag | http://www.appaji.net/
_______________________________________________
perforce-user mailing list  -  perforce-user at perforce.com
http://maillist.perforce.com/mailman/listinfo/perforce-user



More information about the perforce-user mailing list