[p4] P4 Set not working

Melissa Kacher mkacher at msn.com
Wed Nov 15 16:54:02 PST 2006


It's just what the error message says. There is an environment variable
(P4PORT) hiding the registry (p4 set) definition of P4PORT.

Unset the environment variable P4PORT and this machine will behave as you
expect. Be sure to permanently unset the environment variable if necessary.

The hierarchy of what settings P4 obeys goes like this:

1) environment variables
2) p4 set
3) p4 set -s


-----Original Message-----
From: perforce-user-bounces at perforce.com
[mailto:perforce-user-bounces at perforce.com] On Behalf Of Jeff Desharnais
Sent: Wednesday, November 15, 2006 11:57 AM
To: perforce-user at perforce.com
Subject: [p4] P4 Set not working



We just set up a proxy server for one of our teams.

We sent out an email instructing people to run the following command to
update P4PORT to point to the proxy server: 

p4 set P4PORT=proxy1:1667

On some machines this command goes through fine and updates the P4PORT
setting.

On other machines, however, we get the following error message:

Perforce client warning:
        Warning: environment variable hides registry definition of P4PORT.

Has anyone experienced this and/or know a cause or solution to it?

Thanks,

---------------------
Jeff Desharnais
IT Specialist
Mad Doc Software
100 Burtt Rd., Suite 220
Andover, MA  01810
(978) 409-6272 Ext. 132

_______________________________________________
perforce-user mailing list  -  perforce-user at perforce.com
http://maillist.perforce.com/mailman/listinfo/perforce-user



More information about the perforce-user mailing list