[p4] P4 Set not working

Dave Lewis dlewis78731 at gmail.com
Thu Nov 16 10:23:51 PST 2006


On 11/15/06, Melissa Kacher <mkacher at msn.com> wrote:
> It's just what the error message says. There is an environment variable
> (P4PORT) hiding the registry (p4 set) definition of P4PORT.
>
> Unset the environment variable P4PORT and this machine will behave as you
> expect. Be sure to permanently unset the environment variable if necessary.
>
> The hierarchy of what settings P4 obeys goes like this:
>

0) P4CONFIG file, if P4CONFIG is set and file exists

> 1) environment variables
> 2) p4 set
> 3) p4 set -s
>
>
> -----Original Message-----
> From: perforce-user-bounces at perforce.com
> [mailto:perforce-user-bounces at perforce.com] On Behalf Of Jeff Desharnais
> Sent: Wednesday, November 15, 2006 11:57 AM
> To: perforce-user at perforce.com
> Subject: [p4] P4 Set not working
>
>
>
> We just set up a proxy server for one of our teams.
>
> We sent out an email instructing people to run the following command to
> update P4PORT to point to the proxy server:
>
> p4 set P4PORT=proxy1:1667
>
> On some machines this command goes through fine and updates the P4PORT
> setting.
>
> On other machines, however, we get the following error message:
>
> Perforce client warning:
>         Warning: environment variable hides registry definition of P4PORT.
>
> Has anyone experienced this and/or know a cause or solution to it?
>
> Thanks,
>
> ---------------------
> Jeff Desharnais
> IT Specialist
> Mad Doc Software
> 100 Burtt Rd., Suite 220
> Andover, MA  01810
> (978) 409-6272 Ext. 132
>
> _______________________________________________
> perforce-user mailing list  -  perforce-user at perforce.com
> http://maillist.perforce.com/mailman/listinfo/perforce-user
> _______________________________________________
> perforce-user mailing list  -  perforce-user at perforce.com
> http://maillist.perforce.com/mailman/listinfo/perforce-user
>



More information about the perforce-user mailing list