[p4] p4label task of ANT - owner was not created

Chuck Karish chuck.karish at gmail.com
Mon Nov 27 09:55:06 PST 2006


When you dig into the source of Ant's Perforce task you'll be
surprised to learn how little is there.  Of the words that might
be used to describe this package, "complete" is not one I'd
choose.

  Chuck

On 11/24/06, Greg Pan <Greg.Pan at excapsa.ca> wrote:
> Hi all,
>
>
>
> Can anyone who experienced this issue before please help?
>
>
>
> I used the ANT task p4label to create a P4 label like this:
>
>
>
>                         <echo message="user is ${env.P4USER}"/>
>
>                         <p4label
> name="${custom.branchToBuild}.${unique.build.tag}.${build.labelSuffix}"
>
>
> view="//depot1/${custom.branchToBuild}/build/..."
>
>                                     desc="Created by ${env.P4USER}
> during the Java Processor Engine automated build process - do not modify
> after it's created"
>
>                                     user="${env.P4USER}"/>
>
>
>
>
>
> The task executed without any error and the label did get created. The
> issue is that the Owner field is empty - although ${env.P4USER} did
> evaluate to have the right string. When you use p4 label form to view
> the label the entry Owner was not present in the form.
>
>
>
> I believed it's a bug with ANT (1.6.5) but wanted to get some feedback
> from you before I dig into ANT's sources for a solution.
>
>
>
> Thanks,
>
> Greg Pan
>
>
>
> _______________________________________________
> perforce-user mailing list  -  perforce-user at perforce.com
> http://maillist.perforce.com/mailman/listinfo/perforce-user
>


-- 
Chuck Karish   karish at well.com   (415) 317-0182



More information about the perforce-user mailing list